Media

Romania va deveni curand numarul 1 in chirurgie estetica, spun francezii
Tara noastra este numita noul El Dorado al esteticii, de un celebru post de televiziune din Franta. Pacienti din toata Europa si chiar din Asia ne trec frontierele pentru a beneficia de calitate la preturi mai mici, spun reporterii de la TF1. Ei fac si o previziune: Romania va deveni curand destinatia numarul 1 in lume in materie de chirurgie estetica.


Dr. Constantin Stan ambasadorul Romaniei in Europa, in domeniul chirurgiei si medicinei estetice
“Romania e la un pas sa devina destinatia numarul unu in Europa in turismul estetic. Iar starul esteticii romanesti este doctorul Constantin Stan.” – Sept à Huit, TF 1
Cronosderm by dr. Constantin Stan – Sonia Argint Ionescu

Cronosderm este cea mai noua tehnica antiaging și ea a fost dezvoltata de un român deja celebru: dr. Constantin Stan. Ce este foarte interesant la ea e faptul ca regenereaza pielea la nivelul celulei.
Un interviu de Cristina Stanciulescu,
pentru life.ro


Dr. Constantin Stan: „Cand nu exista masura, chirurgia estetica devine chirurgia hidosului, a nenaturalului, a distrugerii”
Doctorul Constantin Stan, medicul preferat al vedetelor, demonteaza miturile esteticii

A inventat instrumente medicale, a facut mii de operatii estetice si a doborat zeci de recorduri in domeniu! 
 
 
Premiera medicala in Romania! S-au inventat cele mai usoare proteze mamare

Premiera medicala in Romania! Mai exact, avem o veste buna pentru femeile care isi doresc silicoane: s-au inventat cele mai usoare proteze mamare. Medicul din strainatate care le-a creat a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.
Cele mai usoare implanturi mamare, pentru prima data in Romania

In medicina estetica e mereu loc de inventii si descoperiri care sa ajute deopotriva medicii, dar si pacientii. Ieri, in Romania a ajuns cel mai usor implant mamar din lume. Se numeste B Lite si cantareste cu 30 la suta mai putin decat un implant normal.
Dr. Constantin Stan, despre partea hidoasa a medicinii estetice

Dr. Constantin Stan, intr-un interviu de Dana Grecu, pentru emisiunea Adevaruri de viata de la Antena 3, vorbeste despre ce inseamna masura in chirurgia si medicina estetica.