EXPERTI

cronosmed-Dr.-Constantin-Stan0

Dr. Constantin Stan

Director General
Medic Specialist Chirurgie Estetica Plastica si Reconstructiva

Fondatorul Cronos Med si Chirurg Estetician cu experienta in peste 25 de ani in chirurgia estetica, are dubla specializare in ORL si Chirurgie Cervico-Faciala la Spitalul Panduri, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Hociota, si Chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul de Urgente Floreasca, Bucuresti, sub indrumarea Prof. Dr. Ioan Lascar.

Este creatorul implanturilor mamare de ultima generatie, cu invelis din polituretan, este membru activ al societatilor internationale de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva si chirurgul cu cea mai mare experienta din lume, in folosirea protezelor cu 2 tipuri de gel siliconic.

CITESTE MAI DEPARTE
cronosmed-Dr.-Ina-Sosoaca0

Dr. Ina Sosoaca

Medic Specialist Dermatologie

Medic Specialist Dermatologie si Medicina Estetica, doctor cu vasta experienta in tratamente invazive si non-invazive (mezoterapie, biorevitalizare, substante de umplere, PRP, toxina botulinica, peeling chimic, fire biodegradabile, laser ablativ si fractional), creator si sustinator de cursuri cu metode si tehnici personale in Medicina estetica.
cronosmed-Dr.-andreea-popa0

Dr. Andreea Popa

Medic Stomatolog

Medic Dentist, protetica si estetica dentara la Cronos Beauty, are competenta in radioprotectie si radiodiagnostic dentar, Competenta in implantologie orala, si este Membru al "Societatii romane de stomatologie estetica " - SSER
cronosmed-Dr.-Olga-Melnic0

Dr. Olga Melnic

Medic Specialist Medicina Estetica

Medic cu dubla specializare in Oftalmologie si Medicina Estetica, absolventa a numeroase cursuri post-universitare in oftalmologie si perfectionare in Medicina Estetica, cu experienta in proceduri estetice non-invazive pentru zona perioculara si tratamente injectabile pentru ten si corp.
cronosmed-Dr.-Irina-Lalu0

Dr. Irina Lalu

Medic Primar ATI

Medic Specialist Anestezie si Terapie Intensiva.
cronosmed-Dr.-Mihaela-Baciu0

Dr. Mihaela Baciu

Medic Specialist Chirurgie Vasculara si Endovasculara

Medic Specialist Microchirurgie Vasculara si Nervoasa si membru al Societatii Romane de Microchirurgie Reconstructiva. Este autor a numeroase articole de specialitate, aparute in reviste de sanatate, coautor al “Tumora de glomus carotidian.

Studiu statistic al perioadei 2003- 2013”, in sectia de Chirurgie Vasculara a Institutului de Urgente pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr.C.C.Iliescu” si al “Experienta noasta in tratamentul ischemiei critice a membrului inferior cu Aprostadil”, al 9 lea Congres al SRCCV, Iasi 2013.

CITESTE MAI DEPARTE
cronosmed-Dr.-Ana-Craciun0

Dr. Ana Craciun

Medic Rezident Chirurgie