Slider_Institute01

A fi frumos inseamna sa te simti confortabil si increzator in pielea ta (Iman)

CONCEPT

Cronos Institute este cea mai noua clinica deschisa in cadrul grupului Cronos Med. Clinica aduce in prim-plan medicina regenerativa si cea anti-aging, ambele fiind forme avansate de preventie, nascute acum 20 de ani in Statele Unite ale Americii. In cadrul acestui domeniu se intâlnesc, intr-un concept integrativ, nutritia, biologia moleculara, dermatologia, genetica sau endocrinologia, toate conducand la cel mai potrivit raspuns pentru preventia imbatranirii organismului.
concept_institute

Noutati / Cronos blog

Endermologia CELLU M6 – Sau cum sa scapi de celulita fara sa misti un deget
Sa spui la revedere celulitei de pe coapse, fese si din jurul taliei fara nici un pic de efort? E promisiunea pe care ne-o face endermologia, gartie aparatului sofisticat CelluM6 LPG.
Dermapen – Creionul care rescrie istoria pielii tale
Rare sunt persoanele care se pot declara mereu perfect multumite de felul in care arata pielea lor. Majoritatea ne dorim, macar din cand in cand, sa putem « sterge » de pe chip cate un rid. 
Ingrijirea pielii – Preventie sau tratament?
Spunem deseori ca este mai usor sa previi decat sa tratezi. O abordare precauta, pe care ar trebui sa o adoptam in ritualurile noastre de frumusete si anti-ageing. 

CONTACT

Adresa
Str. Aron Cotrus nr. 57, Sector 1, Bucuresti
Telefon
+40 725 570 362 | +40 21 796 075
Email
institute@cronosmed.com