SANI

Sanii reprezinta feminitate, senzualitate, iar transformarile pe care le sufera acestia inca din adolescenta, cand incep sa se dezvolte, apoi dupa o nastere si pe masura ce imbatranim, pot deveni un real complex. Tehnicile de remodelare si augmentare mamara iti pot oferi decolteul mult visat, iar rochia cu spatele gol, purtata fara sutien isi va putea gasi locul in garderoba.
Augmentarea mamara cu implant detine locul intai in topul procedurilor cosmetice la nivel mondial.
Indiferent  ca va doriti aceasta procedura din motive estetice sau pentru a corecta  o problema medicala,  decizia unei operatii va fi luata impreuna cu chirurgul plastician, ca urmare a analizei amanuntite a situatiei dumneavoastra si a indicatiilor pentru operatie,
Dr. Constantin Stan are la activ peste 3500 de operatii de augmentare mamara si daca va considerati candidata la o astfel de procedura, toate detaliile legate de aspect, indicatii pre si post operatorii, eventuale riscuri si masuri de precautie vor fi discutate in amanunt in cadrul unei prime consultatii.


CE TIP DE IMPLANT?
La Cronos Med folosim protezele Polytech-Diagon Gel 4Two, proiectate si dezvoltate de insusi Doctorul Constantin Stan, impreuna cu firma germana Polytech, si considerate la nivel mondial drept cele mai bune implanturi mamare existente in acest moment.
Formate din doua tipuri de gel, copiaza glanda mamara si ofera stabilitate maxima formei si comportare dinamica naturala sanului. Gelul siliconic din interior NU curge si are memorie, pastrand forma.
Implanturile Polytech sunt naturale la palpare, imitand sanul tanar. Alegerea protezei se face individual pentru fiecare pacienta in parte, pe baza unor masuratori exacte introduse intr-un program computerizat, dezvoltat de Dr. Constantin Stan si omologat de firma Polytech. Protezele sunt garantate 10 ani din punct de vedere al integritatii lor si al riscului de capsula contractila majora de grad 4.

DUPA OPERATIE
Ca in cazul oricarei interventii chirurgicale, timpul de recuperare post augmentare mamara depinde de la o pacienta la alta. Desi recuperarea nu este dificila, veti simti in oarecare masura discomfort. Folosirea radiofrecventei cu ajutorul pensei monopolare de disectie ajuta la o recuperare de 24 de ore si in mod normal va veti putea reintoarce la lucru in a 3-a zi de la operatie, fara analgezice.
 • Before-1
  After-1
  Before 1 After
 • Before-2
  After-2
  Before 2 After
 • Before-3
  After-3
  Before 3 After
 • Before-1
  After-1
  Before 1 After
 • Before-2
  After-2
  Before 2 After
 • Before-3
  After-3
  Before 3 After
 • Before-1
  After-1
  Before 1 After
 • Before-2
  After-2
  Before 2 After
 • Before-3
  After-3
  Before 3 After
REZULTATE
Asteptarile dumneavoastra trebuie sa fie realiste. In primele cateva luni dupa operatie sanii pot parea mai tari, mai sus pozitionati sau mai mari decat v-ati fi asteptat. E temporar. Rezultatele finale pot fi apreciate in mod corect abia la 3 luni post-augmentare, cand sanul se aseaza intr-o pozitie naturala datorita gravitatii, si orice urma de edem dispare.

PRETUL unei augmentari mamare cu implant la CRONOS MED este de 4500 de euro (Proteze Diagon Gel 4Two) sau 5500 de euro (Proteze B-Lite

Pentru a afla mai multe despre aceasta procedura, consultati BLOG ul nostru

Pentru CONSULTATIE, contactati-ne la +40 722 567 689 | +40 740 004 241

Noutati / Cronos blog

#SelfLove February la Cronos Med by dr. Constantin Stan
Noi alegem sa celebram iubirea altfel, la Cronos Med. Vrem sa va provocam sa va deconectati pentru cateva momente de la ce faceti acum si sa va acordati mai multa atentie. Si aveti si cu ce 🙂
Cronos Med aduce in Romania terapiile injectabile cu vitamine si minerale
Vitamine si minerale, minerale si vitamine! Trebuie sa le luam, avem nevoie de ele, ne sunt recomandate de medicii de familie, de psihologi si de familie atunci cand suntem stresati, raciti, obositi, mult prea ocupati! 
Surprinzatoarea istorie a chirurgiei plastice
Ce va vine in minte cand va ganditi la operatii estetice? Celebritati cu sani perfecti si o forma impecabila a nasului, nu?